Навигация: Новини Фенове Новини ВАЖНО! Автошествието след мача с Черно море остава!

ВАЖНО! Автошествието след мача с Черно море остава!

Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 

 

Уважаеми Ботевисти, скъпи приятели,

Отново е време да защитим интересите на любимия ни Ботев! Време е да направим всичко по силите си, за да стане той нормален клуб, да се върне у дома - на стадион „Христо Ботев“ и с действията си да гарантираме запазването му като общинска собственост и ползването му от вековния ни клуб.

Ако бъдем обединени, силни и настоятелни, това ще се случи. Отново около съдбините на клуба и „Колежа“ се появява фигурата на вечния спасител. Човекът, дал безброй обещания на изстрадалите фенове, всички до едно неизпълнени, за да се настани в любимия ни клуб, след като беше изгонен от предишния собственик.

Участникът в разпределянето на търговските площи на стадиона между шепа хора. Идеологът на скритата приватизация, на развалянето на концесията и преминаването на стадиона и съседни общински имоти в частни (и неговите) ръце, човекът, който, като Изпълнителен директор на ПФК “Ботев“ АД поиска разваляне на концесията още на 24.10.2016 год. с официално писмо до Община Пловдив, с идея за заграбването на терена чрез закупуването му от частна фирма. Време е да му напомним, че е нежелан и да му заявим, че отдавна не вярваме на празни обещания и откровенни лъжи. Време е да му напомним какво е нашето отношение към него изразено още на 23.07.2018 г. с изрична позиция на организираните привърженици:

 

„Господин Палийски, наслушахме се на Вашите лъжи!


Всички помним, как бяхте избран от Сдружение „ПФК Ботев“ с обещанието, че ще изчистите и преструктурирате дълговете на клуба.


Очевидно е, че подобно действие е непосилно и обещанието Ви е било поредната лъжа. Също както обещанието, че отборът, спечелил Купата на България, ще бъде запазен и надграден, също както обещанието, че приходите от Лига Европа ще бъдат вложени в строежа на стадиона, прекрасно знаейки, че с тези средства трябва да се покрият оперативните задължения на клуба. Или обещанието, че си подавате оставката и напускате управлението на „Ботев“ Пловдив. А дори няма да коментираме липсата на всякаква прозрачност за финансовото състояние на клуба.
Не сме забравили как и защо бяхте освободен от едно предходно управление на клуба.


Наслушахме се на лъжите Ви – за всички привърженици вече е очевидно, че нямате нито нужния ценз, нито капацитета, нито морала, за да управлявате отбор от ранга на „Ботев“ Пловдив!


Затова ние, Сдружение ПФК „Ботев“ , „Клуб на привържениците на „Ботев“ Пловдив и Обединени фракции „Бултрас“ настояваме да се оттеглите моментално от управлението и от клуба.


Направете го за благото на Ботев, ако не желаете името Ви да се асоциира с това на ДХ-Селския.

Никой не е по-голям от „Ботев“ Пловдив“.

Г-н Палийски, позицията ни, не се е променила. Не се намесвайте в делата на „Ботев“ Пловдив, отивайте си!

Колкото да се напъвате да чистите името си с изявления на политици и на Вашите лакеи, за нас Вие сте персона нон грата!

Бъдещето на любимия ни „Ботев“ Пловдив няма цена и никой никога няма да ни купи!

Само „Ботев“!

 

Сдружение ПФК „Ботев“

Клуб на привържениците на „Ботев“ Пловдив
Обединени фракции „BULTRAS”


Сподели статията