Навигация: Новини Фенове Новини След срещата на стадиона и преди мача с Етър

След срещата на стадиона и преди мача с Етър

Оценка на читателите: / 82
Слаба статияОтлична статия 

Ботев Пловдив трябва да победи тази седмица Етър и нищо друго не съществува като вариант пред треньорското ръководство и клуба. Ако играчите не преосмислят отношението си към най-стария футболен клуб и всички в него не се вземат в ръце и не почнат да се отнасят професионално със задълженията си,  тогава няма как да говорим на един език.

Ние никога не сме спирали да сме с Ботев Пловдив и няма да и спрем, но ако някои иска да получи нашата подкрепа трябва да я заслужи. Спрете да мислите, че Ботев може да остане още една година в Б група, избийте си го от главата.  Ако трябва - умрете на стадиона, умрете на терена, но Ботев трябва да е в А група на връх 100 годишния си юбилей. Думите, вече нямат значение, победите ще говорят вместо вас.

Затова ние се борихме 10 години с изчадието христолов? 10 години се борихме се, защото подкрепяхме винаги двата цвята и това ни държа будни. Искаме това, което заслужаваме, това, което Пловдив е искал винаги. Искаме Ботев на върха, искаме Ботев да побеждава софийските отбори, искаме професионалисти, за които парите няма да са водещи, защото ще бъдат подкрепяни от най-вярната публика. Ако някой не разбира смисъла от това да си в Ботев, да се събуждаш с Ботев, да живееш с Ботев и да записваш с Ботев, то тогава не си за нас.

Нека да подкрепим Ботев в мача с Етър заради себе си, заради трибуните и заради това, че винаги сме били зад емблемата.

Трибуна Изток

Снимка: Ивайло Атанасов (livesport.bg)

Сподели статията