Навигация: Новини

Треньорите се срещнаха с новите хора

Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

treniori-1912Днес сутринта, в канцелариите на стадиона беше проведена среща между новите бизнесмени и треньорите на детско-юношеската школа. Бе представена програмна схема до края на сезона и отчет на всички разходи от страна на моментното ръководство.

На мястото на Иван Кочев, който напусна зимата клуба заедно с още 2-ма свои футболисти от набор 1995 година, е привлечен Жоро Андонов, брат на Кирил Андонов. Всички те се убедиха в правотата и достоверността на създадените събития и продължават нормално работа. Ще бъдат обезпечавани нормално, като най-важното засега е поемане на всички разходи по издръжката на ДЮШ. Стари задължения на Митьо няма да бъдат погасявани, нека селския сам си носи отговорности върху тях.

 

 

 

 

Предупреждаваме Любо Апостолов да спре да контактува с Митьо и да му се мазни, защото става смешен с изявите си. Това, че на такъв човек като теб Любо не се казва абсолютно нищо, можеш сам да си направиш изводите защо. Спри да вдигаш телефона си на Селския, мислим че пред Беркут ясно ти беше казано и видя какво отношение имат хората към теб. 

 bultras.com

 

 

Сподели статията