Навигация: Новини

Н.Шилев: При мен няма сделка за Ботев

Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Адвокат на дявола

Дългогодишният юридически консултант и адвокат на Селския - Недялко Шилев, не е финализирал сделка за продажбата на Ботев. Преди месец представителят на Темида спря поръчките от собственика на Ботев АД, но заяви че ще продължи да работи по делата срещу клуба от бивши футболисти, акционери и кредитори.

Шилев би отбой с уточнението, че остава консултант за продажбата на Ботев - без стотинка претенция за хонорар. 

"При мен сделка между Христолов и Салерно няма. Ботев към днешна дата е в ръцете на досегашния си собственик. Поне така смятам, защото не е изключено да е нает друг адвокат", заяви пред news4000 адвокат Шилев. Според него няма пречки - купувач и продавач да си стиснат ръцете за кухото АД в рамките на няколко часа.
"Документите на ПФК Ботев 1912 със задължения, активи, пасиви, одит и т.н. са отдавна готови.

Салерно е отлично запознат с финансовото състояние на дружеството. Той не знае само дълговете за декемеври и януари, но тази справка се прави за часове. Дано приключи веднъж-завинаги тази история с продажбата на Ботев. Но пак ще кажа, че към днешната дата няма промени в списъка с притежателите на акции. Във всички регистри, включително и в БФС, като мажоритарен собственик на Ботев е посочен Димитър Христолов", сподели още адвокат Недялко Шилев.

Сподели статията