Навигация: Новини Фенове На фокус Вие, „беройци”, сте срам за българските футболни привърженици!

Вие, „беройци”, сте срам за българските футболни привърженици!

Оценка на читателите: / 286
Слаба статияОтлична статия 

В неделната вечер на 22.09.20103 год. се изигра предпоследната среща от деветия (9) кръг на футболното първенство в България, между отборите на Берое Ст. Загора и Ботев Пловдив, в която домакините спечелиха с минималното 1:0.

Но поводът за написването на тези редове е друг, а именно абсолютно идиотското отношение на местните фенове от споменатия град, спрямо България, спрямо святото име на Христо Ботев, спрямо всичко което е в основата на интелигентното съвременно общество.

„ … А вие? – Вие сте идиоти!’’ е написал безсмъртния Ботев! И то с право, убедих се за сетен път. Немислимо е в деня, който България празнува 105 год. от обявяването й за независима държава, когато цялата страна е свела глави, преклонени пред светлата памет на две невинни деца, отишли си от света без време от този свят, заради чувството на безнаказаност притежавано от хора, които правят всичко друго, но не и да спазват законите – държавни и морални, а убиват, грабят и безчинстват върху „… бащиното огнище.’’, Вие, шепа хора с неизкоренимо, импотентно провинциално мислене, да пеете че сте „ Е…. Ботев в г…”, че щял да прегърне нещо си, с което явно мислите, но в него мозък несъществува и т.н… Но за да имаш мъжко достойнство, мъжество, чест и уважение трябват и „топки”, господа и дами „граждани от селски тип”!

Доказахте за пореден път слабоумието си! Защото, да издигнеш ликовете на национални герои и след това да пееш песни, които дори не сте измислили (…а Вие, явно не умеете да мислите, щом само скотски нагон Ви води.) е толкова неестествено глупаво, че ако не бе толкова грозно? – щеше да е смешно…

Накрая искам само да Ви предупредя, късо-паметни жители на Ст. Загора!

Пазете се много добре по стадионите на България! Изключително ясно Ви е известно, какво сте направили, кого обиждате и с кого ще се срещнете все един Божи ден… И това няма да сме само Ние…
Много по-силни и значими ценности свързват нас – истинските футболни привърженици на България! Показали сме и сме доказали, че щом искаме и решим да сме заедно, ще го направим по неоспорим начин! Показахме го и вчера,( а Вие, миши душици, къде бяхте..?) редом с хора с които имаме различия и неприязън, но в даден момент щом решим, това се обезсмисля и заставаме рамо до рамо в „битка” с неправдата, глупостта, малодушието на „силните от деня” или „власт–имащите”, честни, горди и истински! Вашето място не е сред нас и не забравяйте и за миг това което Ви посъветвах!

Ако можете? – Помислете си…

Сподели статията