Навигация: Новини Фенове Новини Приятел в нужда се познава

Приятел в нужда се познава

Оценка на читателите: / 12
Слаба статияОтлична статия 

23-годишният фен на Ботев Пловдив Николай Попов има силната нужда днес от нашата помощ. Тежката диагноза левкемия му е поставена в края на миналата година, а сега семейството и приятелите му правят всичко възможно, за да го изпратят на лечение в Германия. Николай от доста време защитава гордо цветовете на "жълто-черната" част на Пловдив, като пътува навсякъде с отбора, когато има възможност.

Днес пък, един от най-активните спортни сайтове на Пловдив - plovdivderby.com пое инициативата, като остави два официални екипа /фланелки/ в съблекалнята на мъжкия отбор, където футболистите ни да се разпишат, а впоследствие да бъдат пуснати на благотворителен търг, като всички средства ще бъдат преведени по сметката на Ники. Такава акция обмислят и фенове на Ботев, така че търгът да стане, колкото е възможно по-голям.

Бултрас призовава всички, които имат възможност, да подкрепим заедно нашия приятел, за да може да не спираме да дерем гърла за любимия ни тим, на който и стадион по света да се намираме.

Банкова сметка на Николай Тодоров Попов

  • ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (CECBBGSF) IBAN: BG42 CECB 9790 40C4 3601 00 (лева)
  • ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (CECBBGSF) IBAN : BG56 CECB 9790 44C4 3601 00 (евро)

Средства може да се даряват в пункта на "Еврофутбол", след моста на "Герджика" на улица "Победа" 38.


Още информация за Ники може да намерите ТУК.

bultras.com

Сподели статията