Навигация: Новини Фенове Новини Търгът в подкрепа на Ники в неделя на базата. Вижте артикулите!

Търгът в подкрепа на Ники в неделя на базата. Вижте артикулите!

Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 

Търгът в подкрепа на фена на Ботев Николай Попов, който е със заболяване левкемия, ще се състои тази неделя /17.01/ с начален час 19:12. Мястото е залата за пресконференции на клубната база на канарчетата, като са поканени всички, които искат да се включат в кампанията и да помогнат на семейството на 23-годишното момче. Всички приходи от търга ще бъдат пуснати по сметката на нашия приятел, за който са нужни 200 хил. евро за лечение в Германия. 

Днес КПБП публикува в страницата си във Фейсбук предоставените от бултрасите артикули, с които ще набираме средства за Ники. Всички тях, както и сумите, с които ще стартират ще може да видите под снимките, а наддаването ще става с по минимум 10 лева. До края на седмицата ще се набират предмети в магазина на Клуба на привържениците на ул. "Нестор Иванов" 1, като ежедневно ще бъдат публикувани новите.

Специална фланелка на Майнц прати от Германия и юношата на клуба Тодор Неделев. Това ще е вторият екип на звездата в търга, като първият е от националния отбор на България. В кампанията се включи и фен на Берое, който представи националния екип на Венци Христов, а в колекцията може да се закупи още капитанската лента на Иван Цветков, топки с автографи на ветераните на Ботев, календари и други.

ПФК Ботев Пловдив пък ще пусне символичен вход на последната контрола от зимната подготовка на отбора, която се явява и представянето пред феновете.

В Кампанията се включиха още десетки хора от Пловдив, като каси за събиране на средства могат да се намерят на много места. В събота баскетболния отбор на Академик ще излезе с фланелки в подкрепа на Ники срещу Левски. В същото време няколко организации започват с активното организиране на благотворителни партита в различни клубове в града. Повече информация може да видите ТУК.

Информация за Ники Попов и как да дарите средства вижте ТУК!

bultras.com

Сподели статията