Навигация: Новини Фенове Новини Вярваме във вас!

Вярваме във вас!

Оценка на читателите: / 28
Слаба статияОтлична статия 

Клуб на привържениците на "Ботев Пловдив" и обединени фракции БУЛТРАС изразяваме пълната си подкрепа към всички футболисти, старши треньора Николай Киров, помощник треньора Иван Кочев, както и целия спортно-технически щаб на клуба.

Само преди два месеца, ние феновете на най-стария футболен клуб у нас, изживяхме най-радостните си моменти от десетилетия насам - спечелихме Купата на България, а отбора доказа, че не случайно е носител на трофея, показвайки на всички, че има място в Европа. Моменти, които дойдоха след твърдата позиция на феновете - не допуснахме клубът да бъде воден от треньор като Николай Митов, а вместо него начело на отбора застанаха хора, които знаят какво е да защитават клубната емблема. Няколко месеца по-късно Николай Киров и Иван Кочев се отблагодариха на цял Пловдив поднасяйки им радости, които продължават и до днес. Днес, една загуба не може по никакъв начин да сломи нашия дух и вяра, особено в момент, в който имаме реални шансове да преминем трети квалификационен кръг на Лига Европа.

Пожелаваме максимално бързо възстановяване на контузените футболисти и елиминиране на отбора на Маритимо в четвъртък!
Вярваме във Вас и знаем, че ще дадете всичко от себе си, за да успеете, така както го правихте във всички мачове до сега през това незабравимо лято!

Дори и на 4000км от родината няма да сте сами!

Само Ботев!!!

От КПБП и Bultras

Публикуваме и мнението на един истински ботевист, който винаги е бил и реалист по отношение на случващото се в клуба:

Лошо за статистиката. Толкова и нищо повече! Няма място за драми с тази загуба, макар и цифровото изражение да е доста неприятно. "Ботев" игра в състав, в който играе за първи път и това не е оправдание, а факт.

Няма как да искаш от един танк, на който му липсва бронята, веригите и оръдието, да бъде достатъчно боеспособен. Без Неделев, Косоко и Генев, иначе казано без утвърдил се стълб в защитата и основните хора, ако не броим Балтанов, които правят играта в средата на терена, да владееш и контролираш срещата, особено срещу отбор, изправен до стената с оглед лошите му последни резултати.

Съперникът има нелоши офанзивни футболисти, за които липсата на съпротива в центъра на терена максимално улесни създаването на ситуации, превърнати съответно в голове. Червеният картон на Минев и излизането на Виана само направиха статистиката по-неприятна.

В крайна сметка аз нямам претенции към никого от отбора, нито пък към треньорския щаб. Момчетата играха толкова, колкото могат, с оглед липсата на сработка, игрова практика и нарушения баланс при изброените по-горе липсващи футболисти. Убеден съм, че ако не ни предстоеше важен мач в Европа, "Ботев" щеше да изглежда коренно различно и щеше да се поздрави с победата. Малшанс, че трябваше да пазим сили и да излизаме прекроени точно срещу този противник, но това е част от играта.

Сега е време да гледаме смело напред към Мадейра, където съм сигурен, че няма да се посрамим. Само и единствено БОТЕВ!

(Стефан Попов)

https://www.youtube.com/watch?v=Q3yvnihhztg

https://www.youtube.com/watch?v=Fy9tixDrlDI

Снимка с усмихнатия Николай Киров (нещо, което не може да се види всеки ден), след спечелената първа историческа купа от 36 години насам: Боян Ботев

bultras.com

Сподели статията