Навигация: Новини Фенове Съобщения Благодарим на Цветан Василев, Ботев Пловдив е вечен!

Благодарим на Цветан Василев, Ботев Пловдив е вечен!

Оценка на читателите: / 76
Слаба статияОтлична статия 

Ние феновете на най-стария футболен клуб в България - Ботев Пловдив искаме сърдечно да благодарим на Цветан Василев за това, че повярва в нас. За огромните инвестиции, които направи в нашия любим клуб, нещо което никой не направи през последните 30 години. За базата, за стартирането на огромния проект -  Стадион "Христо Ботев" (въпрeки, че по ирония на съдбата остана недовършен), за десетките играчи, за школата...

За това, че заедно преодолявахме препятствие след препятствие и ставахме по-силни и по-силни. За това, че възраждането ни започна от "В" група и заедно извървяхме пътя до крачка от елиминирането на Щутгарт в Лига Европа. За това, че заедно първи влязохме в 100-годишнината на българския футбол. И всички се страхуваха от нас и поставяха Ботев и феновете му там, където винаги сме се стремяли да бъдем.

Но така се раждат истинските, силните мъже. Ние не обичаме посредствеността, никога не сме се примирявали с нея и сме го изразявали по стадионите. Казвали сме си грешките в очите, но винаги сме стояли от едната страна, тази на Ботев Пловдив. Винаги сме се стремяли да мачкаме и ще продължаваме да мачкаме. Ще се борим до последен дъх, в името на Ботев и на Пловдив. Няма как да е по-различно.

Нека това да се знае от всички, които застанаха на пътя на Цветан Василев и които направиха всичко възможно да спрат израстването на нашия любим клуб. Това няма да го забравим!

ПФК Ботев Пловдив и феновете му са орисани да се справят с непрестанни трудности. При нас досега не е било възможно всичко да е перфектно или да нямаме грижи дори само за обезпечаването на клуба ни. Винаги сме били мразени "отгоре". Десетките подарени титли на Левски и ЦСКА за сметка на в пъти по-добрия спортно-технически пловдивски колос, в редица от първенствата на "А" група, са доказателство за това. Ботев рядко излиза, дори в редовен мач от "А" група, в битка само срещу противниковия отбор.

И този път няма да сведем глава, защото ние сме Ботев - отборът на Пловдив.

Благодарим на Цветан Василев и му пожелаваме здраве и сила, за да не престава да се бори, никога.

Знайте, че името ви вече завинаги е записано в 103 годишната "жълто-черна" славана история.

Само Ботев!

Обединени фракции "Bultras" и КПБП

Сподели статията