Навигация: Новини Фенове Съобщения Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Феновете на БотевБаста! Тези красиви букви Б-А-С-Т-А сложиха началото на края на уродливото "АД", собственост на един известен скункс! Не измислят ли нещо ново "макароните от Брягово", не клекне ли БФС за пореден път, 11-годишният кошмар ще приключи! 

Видовден идва, синьор христолов!
 Хората са казали, че каквото посееш, това ще пожънеш! Е, часът на отплатата дойде! Приказката свърши!
 
За първи път в историята на българския футбол, привържениците на "Ботев" показаха нагледно как се отстоява позиция и се защитава кауза - каузата за спасението на любимия им клуб! Това е! Факт! 

Сега и да се плюнчат "доброжелателите", че видиш ли "лумпените" затрили "Ботев", че не можело да не бъде отборът в "А" група, все тая! Ботевистите спасиха своя клуб! Клуба, а не отбора! 

Важни са традицията, историята, емблемата и любовта, а не точковия актив и "А" група! За тези неща е борбата! През историята си "Ботев" е имал своите славни моменти, но никога публиката на "канарите" не се е отъждествявала с тях! 

"Ботев" не е болна амбиция за трофеи! "Ботев" е в сърцата на хората! 

Е, неприятно е да посрещнеш вековния си юбилей не там, където историята ти е отредила почетно място, но ще го преживеем! Ще го преживеем заради Никола Щерев - Старика, заради "Гунди-Тумби-Чико-ГОЛ!", заради Бенкса, Пашата, Зико, Бакала, Антим, Видолов и всички останали, които направиха от един футболен клуб начин на живот! 

Дойде времето, в което трябва да изчистим мръсното петно, което шайка престъпници, начело с христолов, лепнаха върху жълто-черната легенда! 

Нито крачка назад! Всички заедно и сплотени за любимия "Ботев"! 

Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!
 
Aвтор: Стефан Попов  
Сподели статията