Навигация: Новини Фенове Съобщения Каним ДЮШ да играе на Колежа

Каним ДЮШ да играе на Колежа

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Ботев 1991Цялата ДЮШ на Ботев ще бъде поканена да играе мачовете си от първенствата на стадион "Христо Ботев", поради липса на срещи на официалното игрище. Това ще бъде потвъредено тези дни, след като Общината официално обяви, че стадиона вече не е на Митьо Селяка. Всички формации на "канарчетата" ще бъдат подкрепяни здраво от Трибуна Изток. Стягайте се, момчета!

"В момента приоритет номер едно е ДЮШ. Организацията, която се прави в момента ще се ангажира на 100% с ДЮШ, нито едно дете или младеж не трябва да отиде на улицата, утре те ще бъдат ядрото на нашия отбор", каза Крум Хаджиев, председател на Лудата Банда Кичука

От управата на ФК Брестник са се свързали с хора от Общината и  фенклуба, и са молили да използват стадион "Христо Ботев", до края на полусезона. 

Началниците на втородивизионния отбор са обяснили, че стадионът им в село Брестник бил с ново тревно покритие, което още не е готово за използване. В замяна ще поддържат стадиона, терена и съблекалните на Колежа.

Но според мненията във форума, истината е съвсем друга.

"Абе момчета нормални ли сте да гласувате с ДА? 

Първо - почти всички в този отбор са буфери. 
Второ - нали като ползват стадиона известно време после могат да имат претенции при бъдещата концесия на стадиона. Не си мислете, че стадиона ще ни го дадат без концесия. 
Трето - не мисля, че е нормално който и да е друг отбор да играе на нашия стадион. 
Относно факта, че ще поддържат стадиона - ами това е задължение на община Пловдив от момента, в който те влязат във владение. Просто се опитват да си прехвърлят отговорността на друг. 
Така че не се подвеждайте от желанията си да гледаме футбол - ще изтърпим 6 месеца. 

ТВЪРДО НЕ."

Резултатите от АНКЕТАТА, също са категорични. 70% от гласувалите са избрали "НЕ", а 5% са се "Въздържали". (б.р. Анкетата е публикувана в сайта, а не във форума, което позволява да гласуват повече хора и не само ботевисти).

ФК Брестник

Така че, господа от ФК "Брестник" отговорът на бултрасите е "НЕ". Ако по някакъв начин, заобиколите нашето мнение и все пак отборът ви заиграе на Колежа, ще си носите последствията.

 

"В момента приоритет номер едно е ДЮШ. Организацията, която се прави в момента ще се ангажира на 100% с ДЮШ, нито едно дете или младеж не трябва да отиде на улицата, утре те ще бъдат ядрото на нашия отбор."

 

снимки bultras.com

Сподели статията