Навигация: Новини Фенове Съобщения BULTRAS ON TOUR - Санкт Пьолтен

BULTRAS ON TOUR - Санкт Пьолтен

Оценка на читателите: / 17
Слаба статияОтлична статия 

Бултрасите вече се подготвят за втория си десант из Европа. "Жълто-черните" фенове организират екскурзия до Санкт Пьолтен, където ще се проведе мачът - реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Отпътуването за австрийския град е на 22.07 в 18:00 часа от стадион "Христо Ботев". На 23.07 сутринта бултрасите пристигат във Виена. Следва панорамна обиколка на града: Ринга - булевардът, който обхожда историческия център на града, построен на мястото на средновековните крепостни стени. Ринга е дълъг 6,5 километра и на него се намират най-представителните сгради на Виена: Операта - изключително красива сграда, построена в стил френски ренесанс, Хофбург (отвън) - зимната резиденция на Хабсбургите в продължение на 6 века,площад Мария - Терезия с двете сгради близнаци, двореца Белведере, Парламента, Кметството, Университета, сградата на Виенската борса - една от най-старите в света.

Пешеходна разходка в центъра на Виена - Хофсбург, улица Грабен с колоната на чумата и разбира се готическата катедрала "Св. Стефан". Настаняване в хотела във Виена около 15:00 часа. Нощувка.

Третият ден включва закуска, посещение на Пратера и около 16:00 часа отпътуване към Санкт Пьолтен и посещение на мача. "Жълто-черните" привърженици се завръщат в България на 25.07, а в Пловдив акостират около 14:00 часа.

ЦЕНА: 195 ЛЕВА

Цената включва:

- транспорт
- нощувка със закуска във Виена
- медицинска застраховка

Цената не включва:

- билет за мача
- входни такси за атракцион Пратера

Записванията се осъществяват във фен-магазина на базата в Коматево до неделя (включително). При записванията трябва да се носи копие на личната карта.

За информация и въпроси: 0887771912 - Е. Петров

Сподели статията