Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Да съществуваш в сянката на Ботев Пловдив...

Да съществуваш в сянката на Ботев Пловдив...

Оценка на читателите: / 37
Слаба статияОтлична статия 

Христос Воскресе!

Братя, бъдете живи и здрави!

В навечерието на един от най-светлите християнски празници, шайка МИШКИ за пореден път показаха жалките си комплекси към отбора на Пловдив. Не сме и очаквали, че в полунощ момчетата от крайните квартали ще са на църква и ще празнуват Великден. Очевидно е, че изповядват друга вяра, но в мижавия си опит да всеят раздор в "жълто-черната" общественост, те удариха поредното дъно на безмисленото си съществуване.

Обединени фракции "БУЛТРАС" и "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" заявяваме най-отговорно, че вдигнатите тази сутрин транспаранти из възлови места на Пловдив против Румен Чандъров, Ангел Палийски, Николай Костов и Георги Марков са долна провокация на наши недоброжелатели и по никакъв начин не изразяват настроенията ни към изброените личности!!! Тази гнусна постъпка показва за пореден път колко отчаяна е пасмината комплексари, живуркащи в сянката на най-стария клуб в България.

Ако по някаква причина искаме да заявим нещо по подобен начин, то ние винаги ще застанем с имената си и ще носим отговорност за думите си.

Пловдив е само наш!

Само Ботев!

bultras.com

Сподели статията