Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Така, както само Ботев може да обича!

Така, както само Ботев може да обича!

Оценка на читателите: / 181
Слаба статияОтлична статия 

Колкото и да съм се надявал, че един ден всичко ще се оправи, не съм си и представял какъв точно ще бъде този ден. Знаех, че ще дойде скоро, но и в най-смелите си мечти не съм бил толкова сигурен, че ще открия истинския смисъл на вярата ми, че „Ботев“, отборът, който обичам, ще бъде над всичко.
 Но днес, ден преди първия, така да го нарека - смислен мач, часове преди едно истинско дерби, усещам една много специфична тръпка. Тръпката, която ме кара да си представям, колко верни, истински ботевисти ще станат утре /неделя/ много рано, ще сложат на врата си жълто-черното раирано шалче, ще грабнат знамената и с бодра усмивка ще се отправят към Колежа.

Това е едно от нещата, които винаги са ми харесвали в цялото море от жълто-черни страсти. Да започнеш деня си с нещо толкова истинско и позитивно - да пътуваш с отбора, с верните хора, тези, които знаят какво е ботевизмът, какво е футболът. Представете си само как спирате и се поздравявате с всички по пътя, как преминавате като жълто-черно торнадо през цялата магистрала, пиете заедно, пеете за отбора и после изригвате на стадиона.
 
2 000 дочакали славата и готови да я прегърнат отново.2000 приветстващи отбора, който възродиха като феникс от пепелта. 2000 отдадени на мисълта за победа. Така, както беше на представянето на отбора преди няколко месеца, но още по-силно и още по - мощно. Така, както само Ботев Пловдив може да обича!

Само Ботев!

 

Вижте Снимките на новия клубен автобус!

 

Сподели статията