Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Всяка монета има две страни, само в България не!

Всяка монета има две страни, само в България не!

Оценка на читателите: / 179
Слаба статияОтлична статия 

Феновете на Ботев Пловдив били до смърт 3 годишни деца. Феновете на Ботев пребили и техните майки, после се нахвърлили на полицията и даже успяли да ги изядат. Насочили се към местните заведения и оглозгали до последно цялото население и гости на Кърджали, след което си тръгнали по живо по здраво. След тях останали само кръв и разруха...

Нещо подобно излезе от голямата медийна тенджера в България. Ври и кипи военно положение в Родопите, а сиирджите какво ли не измислиха и какво ли не съчиниха. Оооо Велики и премъдри пазителю на перото и ти, който имаш клавиатура и отръки пишеш какви ли не глупави коментари. Ти, който сам си създаваш теми, за да те четат и после сам си повдигаш обвиненията - колиш, бесиш и поставяш зад решетките всичко, което мърда. Та чак до геноцид и световен тероризъм го обърна. Не знам откъде да започна, та чак ми идва да се разплача от смях.

Как една "свещена" медия не изгледа от край до край целия мач на живо и не обърна внимание на цялата органзация за тази среща???

Как някой поне не се заинтересува от всичко станало и не отиде да инспектира съоръжения, органи на реда и сигурността? Или някой може би е искал точно така да стане, за да се каже  - "Бултрасите биха деца", "Бултрасите създадоха етническо напрежение?" - Срещу кого? Срещу онези, които викаха Ботев е педе**** и Кърджали е Турция ли? Срещу онези, които бяха спукали гумите на половината пловдивчани и замеряха най-много с камъни отбора и феновете в жълто и черно?

Защо има само едната страна на този спор и защо кадрите са монтирани така, че да се виждат само едни действия на над 1000 човека?

Защото в България всичко е политизирано и някои пак се опитват да извлекат дивиденти от това? Но... безпочвени и смешни.

Ние ще си замълчим и ще ви гледаме сеира, дотогава докато ви омръзне да си наиграете кючека. Дотогава, до когато излезнете из под масата и си закопчеете циповете. Ние ще сме все още тук, над вас...

А дотогава :

Феновете на Ботев са най-голямото зло и всичко, което е символ на омраза идва от тези пет букви наречено Ботев! Те бият невинни туристи в Кърджали, бият полиция, бият ръководства, бият граждани, даже набили и 2-3 улични котки, ей така за разнообразие. Това е по-страшното - геноцида над невинни създания. Каква ирония само!

Те бият 3 годишни деца и се гаврят с техните майки. Бият ги пред погледите на униформените, които си затварят очите. Бият, ругаят и после ги взимат за еничари. Край

(На първата снимка събралите се фенове от Кърджали, настръхнали срещу Бултрасите от Пловдив, докато полицията бие фенове на Ботев - на втората и третата снимка)

bultras.com

Сподели статията