Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Петър Хубчев пред Трибуна Изток: "Ще работя за честта на Ботев"

Петър Хубчев пред Трибуна Изток: "Ще работя за честта на Ботев"

Оценка на читателите: / 167
Слаба статияОтлична статия 

"Идвам да работя в Пловдив за Ботев и за феновете. Знам много добре какво е Ботев за вас и как вие се отнасяте с клуба си. Знам също, че всеки ден сте на стадиона и се борите за каузата си, подкрепяте до последно и винаги искате много". С тези думи новият старши-треньор на "жълто-черните" се изправи пред представители на водещите фен структури. "Това, което искам е да създадем един силен отбор и няма да позволя в отбора ми да има "мъртви души" както и такива, които само отбиват номера. От опита ми в България знам как се постигат нещата тук и затова не искам Ботев да влиза в интриги и машинации и това е едно от най-важните ми условия, които поставих пред ръководството на клуба." продължи Петър Хубчев.

Първото впечатление казват е най-важно и за мое огромно удовлетворение това, което вчера се чу в разговора с феновете на централната трибуна след първата официална пресконференция на Хубчев увеличава надеждата и вярата в по-доброто бъдеще на нашия клуб. Самият факт, че на Колежа стъпва млад специалист от Златното българско поколение е повече от обнадеждаващо. Нужен ни е човек, който не говори празни приказки за бленувани титли, за купи. Нужен ни е човек с интересни и съвременни виждания за играта. Учил се е в страна, където ценят специалистите и иска да се развива, което е най-важното.

Спокойно, лека-полека нещата се нареждат, без излишен шум, без драми и прекалени обещания. На това залага ръководството на Ботев. Иска да види резултати и после да говори. И явно са прави. Прав е и Петър Хубчев, че ще изисква мотивация и себераздаване за да превърне във футболна стихия нашия Ботев.

"Помня какъв футбол играеше Ботев през 80-те години и това искам да се върне", заяви смело треньора на Ботев, който не каза почти нищо за себе си от скромност. Едни от малкото му думи бяха - "Тепърва се изграждам като треньор, но съм видял много, особено в Германия и знам какво да искам от футболистите си."

Петър Хубчев сподели още, че единствения мач, който е гледал до този момент на бъдещия си отбор е срещу Нефтохимик в Бургас. Тогава е останал възхитен и не е вярвал, че тази публика може така да подкрепя своя отбор, да контактува едновременно добре, както със своя отбор, така и с противниковата публика. Това са нещата, които са го впечатлили.

Това, което можем да му пожелаем сега е да изпише със злато името си, като треньор на 100 годишнината на най-стария български клуб.
Какво по-добро пожелание от това, каква по-добра мотивация от тази!

Един Град, Един Отбор, Една Любов - Ботев Пловдив!

bultras.com

Сподели статията