Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Събота, 12-ти май е ден за подкрепа и победа

Събота, 12-ти май е ден за подкрепа и победа

Оценка на читателите: / 61
Слаба статияОтлична статия 

Забравете всякакви призиви на турски телевизии и всякакви пропаганди за чистене на България. Събота, 12-ти май е денят на Ботев Пловдив и всеки, който има жълто-черното за свое верую да се стяга за сериозна подкрепа. Имаме само 3 мача, които трябва да вземем на всяка цена. Всички изводи за този сезон ще се правят след неговия край, а до тогава пред любимия на Пловдив отбор предстоят 270 минути на самораздаване и себедоказване.

Всички мощно в Любимец! И нека Бог е с нас !

Има мачове на които можеш да си позволиш да не отидеш. Има и такива, които имаш желание да посетиш, но си възпрепятстван. Този обаче е от типа задължителни и всеки жълточерен фен трябва да направи всичко възможно да присъства и подкрепи любимият си отбор в борбата за влизането в А група.

Нека превземем Любимец и превърнем гостуването в домакинство за футболистите защитаващи нашата емблема и домакинството в гостуване за домакините. Нека се представим от към най-добрата си страна и независимо от лошите резултати през сезона ние пак ще се раздадем в името и за каузата БОТЕВ Пловдив.

Дано този път и футболистите да отговарят на нашето ниво и ни зарадват с успех.

Научете новата песен от мача със Сливен, за да я изпеем още по-мощно и в Любимец:

''Аз ще остана с тебе докрая,

ще бъда с тебе докато умра.

Но ние знаем, че "Той не умира",

с Ботев почва и свършва света.''

Линк към песента!

bultras.com

Сподели статията