Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Новата фланелка и билет за най-якия мач - БЕЗЦЕННО!

Новата фланелка и билет за най-якия мач - БЕЗЦЕННО!

Оценка на читателите: / 50
Слаба статияОтлична статия 

Ако след днешния ден успяхте да се сдобиете с двете най-важни неща за този уикенд вие сте най-щастливият човек на света. Само 3-4 хиляди пловдивчани ще имат честта да подкрепят столетника в мач, който чакаме вече толкова дълго време. Среща, в която канарчетата ще се изправят като равен с равен срещу съперника си от столицата, след толкова мъчни години.

Дербито Левски - Ботев е най-коментираната тема не само в Пловдив, но и в поизостаналата в последните няколко години футболна София. Ботев е загадката на цяла България. "Това ли е онзи Ботев, който излезе от калта и е готов да гази всичко наред. Ще повторят ли жълто-черните представянето на отбора от Разград? Какво ли дерби ни чака в неделя в 20:00 часа на Герена?"

Сигурен съм, че софийските запалянковци си задават точно тези въпроси сега. И колкото и да се опитват да предскажат развоя на събитията и да кроят схеми кой ще пази в неделя Иван Цветков няма да успеят, защото срещу  тях ще се изправи един симпатичен и необременен отбор воден от специалиста Ферарио Спасов. Тим,който само за 2 месеца успя да победи Макаби Хайфа, да вземе хикс на английския Уигън и да направи за смях нелошия отбор на Славия в първия кръг.

А зад канарчетата в София ще стои не кой да е, а армия от 4 000 озверели жълто-черни пловдивчани готови да превземат София за един ден. Дали всичко от себе си през последните 12 години, минали през третия ешалон и на три пъти през Б група. Там, където феновете ходеха заради емблемата, двата цвята и любовта към клуба. Бултрасите просто изживяха и 9-те кръга на ада, На каква цена само ние си знаем? Та сега ли няма да надвикат измършавялата "синя лавина"?

ВАЖНО!!!

Още 100 билета са пуснати в продажба. Тях може да си закупите от 18:00 часа на централния вход на Колежа (18.08, събота). По същото време там ще се продават и новите фланелки (12 лева) на Кауза "Бултрас". Те са финансирани изцяло от касата на Трибуна Изток и всички приходи влизат обратно там. Затова търсете артикулите,на които има запазената марка на Трибуна Изток. Това гарантира, че парите ви отиват за хореография и вие ставате част от идеята Ботев Пловдив всеки мач. За повече въпроси - тел 0887 77 1912 (Евгений).

Само Ботев

Сподели статията