Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Близки медии до ЦСКА внасят интриги в клуба ни

Близки медии до ЦСКА внасят интриги в клуба ни

Оценка на читателите: / 42
Слаба статияОтлична статия 

 

Софийски медии се опитват да разклатят обстановката в най-обичания пловдивски клуб, чрез много долни интриги преди важния мач с ЦСКА. Тази сутрин в столичен вестник с гръмко име "Тема спорт" се появиха информации, че в първите 5 домакински мача на Ботев посещаемостта е по-ниска от тиражиранaтa в медиите. И така да е, това е преценка на журналистите, които всеки мач се наслаждават на хореографиите на Колежа. Факт е, че Ботев Пловдив събира на стадиона си толкова зрители, колкото има общо на стадионите на цялата "А" група, а това е нормално да дразни столицата на България.

И вместо това да бъде похвално, за да амбицира останалите пловдивчани да идват да гледат истински футбол на стадион "Христо Ботев", вестникът оплюва всички медии в града ни и има за цел да покаже, че бройката всъщност не билата такава, каквато се описвала. "Журналистът" в този вестник се хваща като удавник за сламка. Сигурни сме, че 100 % не е стъпвал на Колежа поне от 10 години. Въпросният фен на ЦСКА пише, че по време на срещите влизали много "гратисчии", което на практика е невъзможно с новия пропускателен режим на нашия стадиона. Но това, няма кой да го провери, нали?

Стадионът на Ботев бе пълен на мачовете във В група, бе достатъчно пълен и във втория ни ешалон, а сега е просто ненужно да коментираме фактите, че феновете на Ботев всяка събота се събуждат с мисълта, че през деня играе техния отбор независимо срещу кой съперник. Това различава Ботев от останалите отбори в България. Така ще е и в събота, когато пет минути преди края на мача 15 хиляди ревнат "Празнуваме победата сега...." (знаете как продължава песента по-нататък).

Скрита тайна е, че противниците ни се стряскат най-много, когато чуят за бултрасите. Всеки гостуващ мач, средно е посетен от 2 хиляди жълто-черни, които могат да разклатят обстановката на терена и това се видя от мача с Литекс тази неделя. Бултрасите дадоха нужното самочувствие на футболистите и цялото. Сега същото ще бъде и в мача с червените. Не случайно до вчера, само за 29 часа бяха продадени над 3 000 билета.

ИЗВОДИТЕ

Важното е, че от това се разбира, че срещата ще е изключително важна за противниковия отбор и всеки извън Пловдив прави всичко възможно да се подмаже сега на гостите. Това ще е един важен мач и за всички бултраси, които ще дерат гърла за своя отбор. ЦСКА също ще излезне за победа особено след като победи в градското си дерби Левски миналата седмица.

СНИМКИ от победата в Ловеч може да видите тук!

bultras.com

Сподели статията