Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Не посягайте с гнусните си ръце към "БОТЕВ"!

Не посягайте с гнусните си ръце към "БОТЕВ"!

Оценка на читателите: / 210
Слаба статияОтлична статия 

Наближава дербито "Ботев" - ЦСКА, а с всеки изминал час напрежението се увеличава главоломно. Мачът носи своя исторически заряд, но отново е подклаждан умишлено по брутален начин от псевдомедии и псевдожурналисти. Разбира се, в ущърб на "Ботев"! Представяте ли си какво чудо ще бъде, когато дойде време  и "Левски" да стъпи на пловдивска земя?!

Двете страни на една и съща монета, поне що се отнася до медийния слугинаж, никога не са имали скрупули и спирачки да "газят" всичко, което не е оцветено в двата до болка познати политически цвята.

Сега атаката е мащабна, защото хиените, списващи гнусните си пасквили, много добре знаят, че "Ботев" не е обикновен клуб, а Пловдив не е бил, не е, и никога няма да бъде провинция на София!

Ужасът, който изпитват блюдолизците, от една евентуала и напълно логична, включително в исторически план, загуба от "Ботев", е непоносим.

Същите недоразумения така и не разбраха, че подобни похвати вредят най-много на закриляния от тях клуб и неговите привърженици. Едва ли феновете на ЦСКА са щастливи от тези действия, тъй като така ги превръщат в сиамски близнаци с другия прехвален и бутан с всички сили клуб от София.

Сега си измислиха скандал за билетите и посещаемостта на стадион "Христо Ботев". Започнаха да продават "Тодор Неделев" на "Левски". Кой знае каква още гнусотия ще прочетем и чуем в следващите дни преди мача.

Е, пропускат да споменат навеждането на БФС за "звездата" Платини. Пропускат и назначаването на юношата на "червените" за главен арбитър на мача. Пропускат и факта, че в цялата история на съперничествата по оста Пловдив - София, в 99% от случаите съдийските бригади са били от София.

Нищо, все пак мачът още не е минал, за да изкажат в ефир съжалението си от победата на "Ботев"! Така, както го направиха едни други безпристрастни, след мача на "Ботев" в Ловеч.

Единственото наистина важно нещо, което пропускат така наречените "журналисти", е това, че вече сме в 21 век и хората не се информират от вестник "Работническо дело"! Информацията лети със скоростта на социалните мрежи и много бързо става ясно кой и защо извършва определени действия.

Скоро на "Армията" се разрази скандал, включително коментиран от водача на червената агитка Димитър Ангелов, касаещ платени журналисти. Цитираха се дори конкретните суми, само имената на замесените бяха пропуснати.

Дали и сега парите играят в медийното пространство, дали е фенщина или просто липса на професионализъм, можем само да гадаем.

Едно обаче е сигурно! Няма да ви позволим да се гаврите с "Ботев"!

Нашият клуб е най-големият в България!

Няма по-голям от Ботев! Разбрахте ли?!

Тези приказки за грандове, фаворити, отбори на народи, сърца милиони и прочее тъпотии, си ги разправяйте по китните села и платените софри!

В Пловдив не вървите!

Специално за www.bultras.com - Стефан Попов

СНИМКИ - Боян Ботев и Теодор Караколев - Петела

Сподели статията