Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи "Медии" се опитват да настройват бултрасите срещу играчи

"Медии" се опитват да настройват бултрасите срещу играчи

Оценка на читателите: / 125
Слаба статияОтлична статия 

Няколко гнусни сайта се опитват да развалят обстановката в Ботев Пловдив и да скарат феновете още на втория ден след дербито на Пловдив. Третокласни пародии като "пловдив24" за пореден път преписват от разни софийски вестници и внасят напрежение в най-обичания клуб под тепетата. Подобни реакции, че "гнева" на феновете щял да се стовари върху титулярния ни вратар Шеткус са безпочвени, непроверени и леко казано смешни. Тези реакции на феновете на Ботев от времето на Христолов са вече отдавна забравени.

От 12 години отборът ни не се е радвал на такава обич от феновете, на толкова препълнени стадиони, а бултрасите са по-обединени от всякога за доброто на Ботев.  Това, с което ще ви отговорим е едно "ръкопляскане" за вашето огромно невежество.

Клубът, за радост на Пловдив, търпи развитие и в скоро време той ще има, може би най-добрата база за развитие на кадри в страната. Това е най-доброто стечение на обстоятелставата и за момента даже не бихме мечтали за по-добро. Ако трябва ще изчакаме още малко, за да победим с разлика отбора на малцинствата, но излишни драми за този хикс, феновете на Ботев нямат никакво намерение да правят точно в този момент. Този мач, в никакъв случай не е най-важния за нас!

В последно време се забелязва доста тенденциозно отношение и манипулация по адрес на лъжливи и грозни писания по адрес на Ботев. Но всичко се връща!

НЕ ВЛИЗАЙТЕ И НЕ ЧЕТЕТЕ САЙТОВЕ, КОИТО НЕ ВИ ДАВАТ ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ, А РАЗЧИТАТ САМО НА СЛУХОВЕ И "ДОСТОВЕРНИ ИЗТОЧНИЦИ"!

Само БОТЕВ!

 


bultras.com

Сподели статията