Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Михайлов вън от българския футбол! Вън корупцията от стадионите!

Михайлов вън от българския футбол! Вън корупцията от стадионите!

Оценка на читателите: / 72
Слаба статияОтлична статия 

Цяла вечер хиляди фенове на футбола в България си задават въпроса за съществуването на това явление у нас:

"Колкото и пъти да гледам повторение от спорните ситуации, не мога да си дам обяснение как "елитни" рефери свирят по подобен начин. Това е престъпление не само срещу БОТЕВ, ами и срещу целия български футбол. Засадата дори не е спорна, то е очевидно, че засада няма. За дузпата какво да говорим - футболистът от Разград получи щеше да му се счупи ръката след съприкосновението с топката, но явно на Таско му трябват очила"

НЕНОРМАЛНО !!!

Михайлов, не те ли е срам, ако днес въобще си направи труда да изгледаш срещата на Ботев с Лудогорец. Не те ли е срам поне малко, когато гледаш този футбол и тези ваши изчадия - съдиите, или паричните залози и кръга, който си създал около теб са неприкосновени и никой не може да ги докосне. Толкова ли сте се срасли с държавата, че тя не може да се самосезира и да ви прати там, където ви е мястото.

Не ви ли е срам, че вие затривате всичко това с лека ръка и ставате за смях на цяла Европа?

Меко казано всички се обединяваме, че е време Перуката да се захване с любимите му занимания и да остави футбола на кадърни хора. Ако танците са ви силната страна г-н Михайлов просто се ориентирай към тях, колкото е възможно по-бързо. Ние, феновете на Ботев искаме да гледаме нашия отбор в честна битка с противника и не искаме да ставаме свидетели на задкулисни игри. Искаме да подкрепяме клуб, който може да донесе на нашия град слава и много отличия, но при стеклите се обстоятелства и теоретично това става невъзможно.

 

Задавате ли си въпроса "Защо нито едно чуждо попълнение не остава за дълго у нас"?

А задавате ли си въпроса "Защо всяка година нито един отбор не успява да пробие в Европа"?

Вече 14 кръга търпим унижението на "елитните" ни рефери и ги щадим. За какво? За да може и в следващата среща да се изплюят върху емблемата ни?

Толкова ли сме търпеливи, че един съдия да идва в Пловдив и да се подиграва с една 100-годишна институция, какъвто е Ботев Пловдив за нас!

Толкова ли малко сме дали на тази игра в национален мащаб, че една шайка престъпници идва и се поругава в нашия град?

Стига вече съдийски тесли и уговорени мачове.

Стига вече дарителски акции по българските стадиони!

Стига вече наглост и безочие.

Разберете - НИЕ НЕ СМЕ СЛЕПИ!

Нагледахме се цели 10 години на селски тарикатлъци от страна на крумовски тарикати. Искаме вече да минем на следващото ниво. Затова ви призоваме- Тръгнете си с мир и дайте шанс на футбола в страната ни да поеме глътка въздух!

СНИМКИ от срещата Ботев - Лудогорец може да видите тук!

БОТЕВ ЗАВИНАГИ!

Сподели статията