Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Да благодарим вкупом на БФС!

Да благодарим вкупом на БФС!

Оценка на читателите: / 156
Слаба статияОтлична статия 

Многоуважаеми дами и господа от Български Футболен Съюз,

Привържениците на „Ботев“ Пловдив се обръщат официално към вас, за да ви благодарят за добре обмислената и акуратно свършена работа по изготвянето на програмата на „А“ футболната ни група за пролетния дял от първенството на България.

Впечатлени и удовлетворени сме от положените от вас усилия календарът да бъде практичен, удобен и привлекателен за футболните привърженици, в частност жълто-черните такива.

Единственото, срещу което възразяваме, е прибързаното и неправилно решение Голямото дерби между „Ботев“ и „Левски“ да бъде сложено в почивен ден, при това следобед.

На мнение сме, че датата и часът на този двубой трябва да бъдат сменени с такива, в които срещата да бъде в работен ден, както правилно сте подходили за останалите интересни и важни мачове на „Ботев“.

И ние също като вас през седмицата не правим абсолютно нищо, но през почивните дни имаме ангажименти.

Молим най-учтиво срещите на вековния и преживял какво ли не „Ботев“ Пловдив да се играят в празничните дни от Понеделник до Петък, по възможност в 08.00 часа сутринта.

Бихме били признателни, ако оповестите публично имената на хората, изготвили програмата, както и на тези, които са я утвърдили, за да изкажем по всякакви начини нашето искрено възхищение. А как ще стане, това ще разбере цяла България!

С огромно НЕуважение: Привържениците на „Ботев“ Пловдив

За контакти

Сподели статията