Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Ботев смаза Левски на Колежа (снимки)

Ботев смаза Левски на Колежа (снимки)

Оценка на читателите: / 194
Слаба статияОтлична статия 

Променен и страхотен Ботев смаза синия отбор от София с 2:0 днес. Канарчетата показаха стойностна игра пред почти 20 000 обезумели бултраси препълнили Колежа още от 12 часа на обед, за да видят тази историческа победа в новата си история. Головете вкараха Бобан Грънчаров след корнер през първата част и Иван Цветков с уникална топалка през второто полувреме.

Бултрасите се развихриха по трибуните с три хореографии, като запалиха димки по целия стадион (без рогатия сектор). Точно в 19-та минута от Трибуна Изток се появи огромен скелет с шал, който взриви целия стадион. През второто полувреме канарчетата обсипаха отново стадиона с листчета в националния трибагреник.

Говедата се изложиха много в Пловдив този път. Както и през миналата година, когато откраднаха билбордовете поставени в София, днес те проникнаха с взлом с спортната зала в близост до сектора за гости и са свалили винилите около стените. Това вбеси бултрасите, които на момента отговориха, като плениха знаме от тяхната ограда, а стюардът опитал се да го защити бързо се отказа и се прибра при мучащите.

Пародията по трибуните в сектора за гости продължи почти до края на мача. Ранените говеда хвърляха камъни и ракети, а през втората част никой не им чу гласа.

Днес на Колежа имаше само един отбор. Този на Пловдив. Този, който се е запътил да гради нова историята.

СНИМКИ може да видите тук!

bultras.com

Сподели статията