Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Съдиите доказаха още един гол от засада на Ботев

Съдиите доказаха още един гол от засада на Ботев

Оценка на читателите: / 72
Слаба статияОтлична статия 

Съдийската комисия доказаха, че още един гол е вкаран от засада, но решиха да направят реверанс към "канарчетата" и да го зачетат. Става въпрос за второто попадение на Ботев срещу Левски, дело на Иван Цветков. От картинката, приложена от съдиите, ясно се вижда, че Цветков е зад защитата на "сините".

Тъй като пейнт-уменията на хора от щаба на БФС са по-важни от реалността, законите на перспективата и пространство-времевия континиум, Ботев Пловдив не бива да протестира никога повече от съдийството.

Това стана ясно още по време на мача с Лудогорец, когато припомняме, че БФС уточниха, че при засадите, във вреда на Ботев няма значение кога се прави пасът. Съдията има право да вдигне флага във всеки един момент, когато футболист на "жълто-черните" е зад защитата, или по принцип когато на съдията нещо не му харесва в пловдивския футболист, или пък ако вали много дъжд.

Съдиите взеха и друго решение след случая с Педро през първото полувреме, когато се твърди, че е изритал футболист на Берое в корема. Забранява се на "канарчетата" да бъдат задържани, хващани за краката и издърпвани са фланелки или части от тялото по какъвто и да е начин. Ако друг път Педро, или друг играч на Ботев, бъде хванат за крака от съперников футболист и дори си помисли или се опита да се измъкне от хватката, ще бъде наказван за 2 до 5 мача.


Сега по същество. Публикуваме мнението на фен, който се обръща към цялата Съдийска комисия и журналистите, които се хванаха на тази въдица:

Казвам се Александър Миневски. Изключително съм възмутен от аматьорският отговор на съдийската комисия. По професия съм интериорен дизайнер и през ръцете ми са минали хиляди чертежи, за това ще обясня нагледно за какво става дума. Всички взаимно успоредни линии перспективно се събират в една ЕДИНСТВЕНА точка.

Използвайки снимката с линията сложена от съдийската комисия, аз продължих линиите на аутлинията и на малкия пеналт, които са упоредни. От точката, в която се засичат спуснах жълта линия към предния крак на Костов, а розова към краката на футболиста на Берое. Вижте бялата линия на съдийската комисия – тя просто отива някъде другаде и следователно тя не е УСПОРЕДНА на другите линии. Линиите ги спускам към краката, защото както няколко пъти Антон Генов е казвал, се гледа положението на краката!

 

bultras.com

Сподели статията