Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Време е за дерби (видео)

Време е за дерби (видео)

Оценка на читателите: / 97
Слаба статияОтлична статия 

На 8-ми май елате в 9:30 часа на "Колежа" и помогнете за подготовката преди дербито


Един ден преди дербито на Пловдив, определено, всички погледи са насочени към канарчетата. И има защо. Ако не бяхме най-ощетявания и посичан отбор през тази футболна година, сигурно Левски и Лудогорец щяха да са се примирили с борбата за първото място. Но, колкото и да споменаваме БФС и техните роднини, това няма да ни изкачи на челната позиция.

Футболната пролет в Пловдив бележи свой прогрес и не случайно Ботев е сочен като играещият най-добрия футбол. Сигурен съм, че повечето бултраси мислят, че това е моментът, в който "жълто-черната" част на Пловдив трябва да се изправи с цялата си мощ над посочения като вечен враг съперник. И най-вероятно сте прави. Но да не забравяме, че колелото се завъртя и всичко си дойде на мястото. С 8-ми май не свършва всичко, през есента ще сме още по-силни и тогава болката може да е още по-голяма (но да не избързваме, защото този сблъсък е доказал, че не може да бъде предвидим).

Мъри и компания няма какво да губят в този мач, но определено има какво да спечелят. Този двубой, вероятно, няма да ни донесе медали, нито място в Европа, но при красива игра ще направи един град и многобройните му привърженици извън страната горди, че подкрепят столетника. Раздавайте се на терена, все едно играете срещу именит съперник и не спирайте да бележите. Покажете, че наистина сте по-стойностния отбор.

Дербито на Пловдив е преди всичко нерви и игра на доказване по трибуните, но и нещо повече. Дербито има своя плам и той се вижда в очите на всеки един "жълто-черен" фен. Елате на стадиона по-рано, подкрепяйте своя отбор през всичките 90 минути така, както искате и любимците ви да играят на терена. Раздайте се за емблемата. Ботев го заслужава!

Вижте видео-трейлъра на Владо Милев от Seven Hills преди мача на Ботев с Локомотив

bultras.com

Сподели статията