Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Шоуто започва

Шоуто започва

Оценка на читателите: / 68
Слаба статияОтлична статия 

След 3 стихийни мача в Лига Европа е време да се захванем и с българското първенство. Тази година ще бъде различна от много години насам. Само с общи усилия и вяра във възможностите си можем да постигнем нещо истински значимо през сезон 2013/2014. Имаме достатъчно на брой класни футболисти и безброй невероятни фенове, които следват отбора навсякъде, за да се преборим за челните места в крайното класиране.

Единствено самочувствието и спокойствие ще ни затвърди в истинско страшилище за другите отбори, така както повелява историята ни. Само трябва да си го вземем.

Старта ни отреди да посрещнем любимия ни „син гранд”. Какво по-добро начало? При тях, както при всяко начало на сезона, се амбицират високи цели, титли, купи и знаем как свършва всичко. Важното е, както в началото на пролетния полусезон да изиграем един разумен мач и с мощната подкрепа от трибуните.

Феновете им, обаче, щели да протестират. Живи и здрави. По-скоро малко са се свили, защото знаят какво ги чака и всички те и цялото им ръководство е подготвило оправданията си за евентуалната загуба. Ние само трябва да си свършим работата.

Очаква ни динамичен сезон, в който да се борим във всеки мач, независимо от съперника и мястото на срещата. Сезон, за който да се говори години напред, а усмивките да са неизменна част на всички бултраси.

Напред мой Ботевъ! Ние пак ще се върнем на върха!!!

Автор: M.Z.

Запознайте се как ще става редът за влизане на "Колежа" за мача с Левски утре.

bultras.com

Сподели статията