Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи До сектантите от задния двор на ВСИ (видео)

До сектантите от задния двор на ВСИ (видео)

Оценка на читателите: / 66
Слаба статияОтлична статия 

Бликащата от псевдодекларацийките ви омраза единствено може да породи добронамерен смях в душата на всеки истински българин, подкрепящ Ботев - отборът, символ на Пловдив. Дребните душички, стоящи зад поредното пасквилче, надраскано в нечия тоалетна след мощно преяждане с крадени круши и препиване с мръсна вода от поречието на Марица до Бетоновъзела, явно смятат, че по някакъв начин ще засегнат далеч по-голямата част от Пловдив, наричайки ги "селяни".

Искаме да напомним на малограмотните малцинства в града ни, че обучението на един истински гражданин не приключва само с умението да ползваш интернет. В образованието на един истински гражданин присъстват и понятия като "култура", "възпитание" и "добро поведение". Ако това, което сте избълвали, е истинско "гражданско" поведение, то не е много ясно какво е нормалното такова.

Подобни комплексарщина, омраза и злоба не са присъщи на българина, но за сметка на това са присъщи на един етнос, в чиято етнокултура вендетата все още е на мода. Както и продажбата на жени, педофилията и прочее характерни отношения, напълно в тон с проповедите от джамията в задния двор на Лаута.

Относно вашата привързаност към всеки "тати", който оножда майките ви - само преди няколко дни сектанти пътуваха до София на политически протест, а преди няколко месеца карахте и бабите си да гласуват за един аптекарски мутраген.

Запазете си напъните за вътрешна употреба в малката секта, която представлявате, и не цапайте с мозъчни диарии медиите.

ВИДЕО на платените "фенове", фракция: Надупени винаги всекиму!

Трибуна Изток

bultras.com

Сподели статията