Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Играйте сърцато за името свято!

Играйте сърцато за името свято!

Оценка на читателите: / 93
Слаба статияОтлична статия 

Не е толкова страшно, че Ботев Пловдив загуби вчера в София от Левски, защото това е част от футбола. Страшното е начинът, по който "жълто-черните" позволиха това да се случи (и то не само в тази среща). Футболистите ни не излезнаха мотивирани за победа и не показаха нищо от онова, което знаем, че притежават като потенциал. В този мач те не защитиха честа на столетника.

Жалкото е, че оставиха на терена да присъства само един отбор, който прави най-трагичния си сезон от години насам. Отбор, който трябваше да бъде унижен насред София и да лази под нас, както му се е случвало през различни етапи от съществуването си.

За огромно съжаление, на хилядите врящи "жълто-черни" сърца, трите думи КРАСОТА - ВЯРА - БОРА не са част от този отбор, след края на Евротурнирите. Това трябва да е веруюто на футболистите, така е било, така и ще бъде.

Ние не сме говеда, че да правим трагедии от загубата на 2 мача, но е хубаво целият ни клуб да се огледа и да вземе необходимите мерки, да стегне отбора на Пловдив, така че той да се върне на правилния път.

Ясно е, че силен, мачкащ тим не се гради за няколко месеца или година, но когато липсва себераздаването на терена, тогава всички други фактори остават на заден план.

Бъдете професионалисти и покажете, че искате и можете да играете за Ботев Пловдив, независимо дали го правете срещу Щутгарт, Левски или Пирин. Имате зад себе си вярна публика, която ви кара да се чувствате, като пълни домакини, на който и да е стадион в България и Европа. Не ни предавайте!

СНИМКИ на бултрасите на Герена може да видите в галерията на сайта!

П.С. До медиите: Редовете написани по-горе не са декларация.

И специално до Спортал, които вадят мнения на фенове от форума на "жълто-черната" общност и ги представят като декларации  - фракция BU12TRAS в нашите редици няма.

bultras.com

Сподели статията