Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Мъка и Радост (снимки)

Мъка и Радост (снимки)

Оценка на читателите: / 67
Слаба статияОтлична статия 

Неделя (24.11.2013), "Колежа" е изпълнен с противоположните душевни чувства. Футболистите, феновете, ръководствата на двата отбора отдадоха своя поклон към Данчо Ушото, един верен фен на Ботев.Тишината над стадиона, стиснатите юмруци на неговите приятели, сълзите в очите на любимите му хора и съпричастната мъка на непознатите нему, извисиха образа високо над любимия стадион и родния му град.

Да Данчо, ние всички бяхме с теб в този твой полет към вечноста. Затова и изпращането ти в 12-та минута на срещата беше така запомнящо. Непрестанните ръкопляскания под звуците на любимата ти песен за клуба, екнаха на стадиона и по улиците на нашия град. Душата ти литна нагоре под жълтия съпровод на димките в твоя чест. Знаем,че ти почувства нашата болка по-раздялата ни. Усети с цялата си младежка енергия мисълта ни от твоята липса.

ПРОЩАВАЙ, ДАНЧО!

С всички нас! Ние сме сигурни, че ще отидеш при по-доброто място. И с бившите футболисти, треньори и фенове на този отбор ще присъстваш и за в бъдеще на всяка футболна среща на любимия тим. Ще ни подканваш отново за непрестанна подкрепа както и днес го направи. Защото след 12-та минута отново стадиона затрептя от песните и възгласите към отбора.

Нашите футболисти до един днес изпълниха този човешки жест, като ни дариха с футболния спектакъл, който всички искаме да виждаме.

Всеобщо мнение е, че в този мач всички се раздадоха на терена. И затова головете във вратата на Черноморец не закъсняха. Какви остри влизания към вратата се редуваха отляво и отдясно. Колко много на брой радостни моменти сътвориха в твоя чест, Данчо.

Един футболен мач на Ботев –Пловдив, който достави на всички нас определено чувство на радост. Радост изпълнила за пореден път, след известни горчилки нашите верни души. Радост дошла толкова на време за отбора. Радост, която ти несъмнено усети преди твоя вечен живот! Защото тази плодовита футболна среща беше поръчана за теб, Данчо.

Вечна ти памет, приятелю!

СНИМКИ на Трибуните на двубоя Ботев - Черноморец (6:1) може да видите тук!

Повече за самата среща може да видите тук!

bultras.com

Сподели статията