Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи От земята българска един камък не даваме!

От земята българска един камък не даваме!

Оценка на читателите: / 37
Слаба статияОтлична статия 

Вчера пред съда протестираха главно граждани на България, които се интересуват от съдбата на собствената си страна. Над 1500 фенове, от различни отбори, извикаха НЕ на продажбата на цялото ограбване на иначе малката ни и бедна родина. Нашата гордост няма да ви позволи повече своеволия. Ще го направим и на 14-ти февруари /петък/ отново на същото място, но тогава в пъти повече от протеста вчера, който бе мирен и мина без  никакви инциденти.

Тогава ще се решава съдбата на карловската "Куршум джамия" от Апелативния съд, който трябва да прецени дали тя ще бъде върната на Главното мюфтийство.

Вие какво мислите? Трябва ли да подаряваме земи и национални обекти, за които Ботев и Левски дадоха живота си?

Няма да оставим това масово разграбване да продължи.

Публикуваме и становището на Елена Ваташка - председател на "Сдружението на футболните привърженици в България"

Разяснение и предупреждение

Вчерашният протест в Пловдив на футболните фенове беше срещу бруталната турцизация и ислямизация на България и дръзките опити за погазване на историческата памет и достойнство на българския народ. Той беше знак за всички български политици, настоящи управляващи, бивши управляващи, и опозиция, които доведоха България до сегашното окаяно положение. Беше и срещу всички власти, които със своето бездействие и корумпираност погубват България.

Не ние ще се водим по акъла на партиите, а партиите ще мълчат и ще ни слушат какво им казваме, защото всички малко или повече са виновни, че България попада под ново османско робство. Не сме ничие политическо плашило, за да се опитват да използват нашата дейност в чиято и да е полза. Не сме удобни за никого, защото задаваме въпроси и предлагаме решения, които масово се подкрепят от обикновени български граждани, но се избягват от политиците от всички цветове.

Тази пропаст между политиката в България и реалния живот на хората ни дава стимул да се ангажираме още по-активно с полезни обществени дела. Уважаваме различните разбирания и политически симпатии на хората, не делим народа, за разлика от политиците. Всеки човек, който споделя нашата кауза, е добре дошъл на нашите протести като обикновен гражданин. Няма да позволим обаче никой да води хорото вместо нас. Провалени, компрометирани и крайно спорни публични личности нямат място на наши събития. Но не според мнението на НПО-та с чуждо финансиране, платени социологически агенции и зависими медии, а според разбирането за съвест и морал на обикновените българи. Специално предупреждаваме една персона от една нецензурна формация да стои по-далече от нас.

bultras.com

Сподели статията