Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Мъри, Ботев Пловдив не е "синя линейка"

Мъри, Ботев Пловдив не е "синя линейка"

Оценка на читателите: / 57
Слаба статияОтлична статия 

Какво стана сега? Уж всичко ни е на ниво - от трансферна политика, до базите и пълните трибуни, а играта не върви и търсим оправдания за щяло и нещяло. Трудно ни е да си признаем, че не играхме, така както ни се искаше вчера срещу абсолютния слабак Левски София (пропускаме останалите срещи с изпадащите отбори в "А" група).

И пак, за втора поредна година им подаваме ръка да се изправят в момент на нокдаун?!? Докога ще съживяваме мъртъвците?

Господа от УС на Ботев, усещате ли как ситуацията се повтаря всеки път по един и същи начин. Вече четвърта година се опитваме да изградим сериозен отбор, а нещо все ни пречи, а накрая набеждаваме футболистите. Защо, къде е проблемът?

В тази връзка искаме да припомним какво написа един от силните хора на перото в Ботев Стефан Попов преди известно време. От тогава нещата не са се променили кой знае колко:

"Стига овации и фанфари – защитете честта на „Ботев“!

Господа, колко време да ви чакаме да осъзнаете, че „Ботев“ е по-голям от „Левски“, по-голям от ЦСКА, по-голям от „Лудогорец“, по-голям от всеки! Ако не сте съгласни или не разбирате това, вашето място със сигурност не е на „Колежа“! 

"Ботев“ може да загуби във всеки един мач с какъвто и да е резултат, но не може да си позволи да го направи, без да защити честта си! А приказките за величието на клуба ги запазете за тези, които не са го виждали с очите си и не го чувстват със сърцата си!

Няма кой да ме убеди, че липсата на Тодор Неделев в титулярния състав е нормална и логична! Та нали той и другите млади в състава са бъдещето на отбора?

Някакво ужасяващо повторение на определени събития се случва, което говори много зле за ситуацията на „Колежа“. Вече трети отбор се прави за няма и две години, а твърденията и очакванията са за правенето на четвърти...

Какво точно градим? Какви са последователността, взаимовръзката, логиката и планът?"

И кервана си върви, кучетата си лаят...

Феновете вече загубиха вярва във Вас г-н Стоилов, че може да изградите отбор след година и половина работа на "Колежа". Ако искате хората да ви приемат поне нормално като треньор, а не като "левскар", бийте говедата другата седмица в Пловдив, опитайте се да вземете Купата, направете за смях градския ни съперник на 16-ти март, и най-важното - опитайте се да приемете Ботев и верните му фенове като клуб с традиции, а не като поредния трамплин в кариерата ви.

Защитете честта си и тази на клуба.

Друг изход от ситуацията няма!

bultras.com

Сподели статията