Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи За говеждите комплекси наречени Ботев Пловдив

За говеждите комплекси наречени Ботев Пловдив

Оценка на читателите: / 59
Слаба статияОтлична статия 

Много неуважаеми фенове на Левски (СФ),

Вие би трябвало да познавате г-н Папазов по-добре от мен и да знаете, че е изключително емоционален човек, който неведнъж е говорил и правил неща, които в последствие е обмислял.

Аз не мога и не искам да коментирам неговите думи за "походът на жълто-синята лавина", но със сигурност доста от нещата, които изрече по адрес на г-н Цветан Василев в интервюто си, след 10-тия пореден мач без загуба на ПФК Ботев Пловдив в турнира Лига Европа, са правилни и отговарят на истината.

Фенове на Левски (СФ) веднъж вече бяха на поход със същите тези т.н. "анархо-комунисти" при протестите срещу турцизацията на български имоти. Очевидно е, че потребителите на форума forum.levski.com рядко излизат от виртуалното пространство и имат сериозни пропуски на факти от реалния живот. За това не мога да ги виня, но да се слагат определения на цяла една публика заради идеологическите мисления на 10 човека в нея е наистина глупаво и детинско.

Искам ясно да заявя, че всеки в нашата многобройна и вярна публика има пълното право да следва, каквито пожелае идеологии, стига те да не са в разрез със законите на Република България и ЕС.

Убеден съм също така, че от наша страна не са водени, каквито и да било разговори с г-н Папазов, по отношение на такива походи. Но, когато става въпрос за България и опитите на шайка турци и техните роби да дестабилизират държавата и да вкарат българския народ в ненужни дългове, то аз и другите канари сме винаги готови да излезем рамо до рамо с всеки един български гражданин на улицата и да се борим за правдата.

Изповядването, на каквито и да било идеологии и привързаността му, към който и да било отбор, по абсолютно никакъв начин не може да ни попречи да застанем рамо до рамо с всеки един жител на България, който с гордост се нарича БЪЛГАРИН!

Снимка: Ботев 2-0 левски

Bultras.com публикува реакция на един канар по отношение на декларацията на феновете на говеждия отбор.

Сподели статията