Навигация: Новини Фенове Коментари и анализи Урокът на Кристиян - урок за всички нас!

Урокът на Кристиян - урок за всички нас!

Оценка на читателите: / 23
Слаба статияОтлична статия 

Изписаха се толкова много неща относно инцидента с Кристиян преди градското дерби във вторник. Най-различни медии отново искат да направят сензация с една човешка трагедия, други пък злобеят, а трети осъждат. Злобейте, осъждайте... всеки има право да говори и мисли, каквото си иска.

Да, момчето сам е направил своя избор и сам си плати скъпата цена. А колкото и хора днес да осъждат действията му, знайте - той има верни приятели, които стоят зад него и ще го подкрепят докрай. Защото Ботев Пловдив не е една футболна среща, Ботев Пловдив е магията, с която живеем всеки ден. И когато един от нас изпадне в тежка беда, ние сме до него.

Кристиян няма да бъде сам!

Невероятно за много хора (футболни и не толкова футболни, ултраси и запалянковци) - още с идването си в съзнание Кристиян не попита нищо по-различно от това, което сме очаквали от него - "Как свърши мачът" и "Кога ще му бъде занесена фланелката на Алекс Колев".

Тя ще бъде не само безценна за него, тя ще бъде всичко за него днес!

Затова нека с лека ръка не осъждаме постъпката на момчето, което винаги е било един от нас. Той живее всекидневно, ежечасно, ежеминутно с отбора си, знае за какво се бори и какво иска.

Затова ние сега призоваваме, независимо дали става дума за "синьо-бели", "червено-бели", "зелено-бели" или "черно-бели" фенове -  нека урокът на Кристиян бъде урок за всеки един от вас. Но не зачерквайте толкова бързо идеологията му, както и живота на този млад човек!

Нека това покаже и на футболистите какво означава  да живееш с името на отбора си дори и в най тежките моменти. Днес ИГРАЙТЕ за Кристиян, защото той е една малка частица от стотиците, които живеят с идеята Ботев Пловдив.

Кристияне, с теб сме брат, въпреки всичко и въпреки злобата на дребните душици...

Само Ботев!

Обединени фракции "БУЛТРАС"

СНИМКИ и ВИДЕО от дербито можете да видите ТУК

bultras.com

Сподели статията